Rock & Roll

Acrobatisch Rock’n Roll en Boogie Woogie

Division Acrobatisch Rock’n Roll en Boogie Woogie . (Acrobatisch RnR en BW)

De leden van de Division zijn

Arpad Kocsis en Larisa Gomaz

arpad.kocsis@nadb.eu

Larisa.gomaz@nadb.eu


Met veel plezier kunnen we melden dat de aanvraag voor het lidmaatschap van de NADB bij de WRRC (World Rock ’n Roll Confederation) is goedgekeurd. Volgens de Statuten van de WRRC krijgt de NADB een voorlopig lidmaatschap van drie jaar. Na deze drie jaar is een permanent lidmaatschap mogelijk. Binnen de NADB zullen Arpad Koscis en Larisa Gomaz zich gaan bezighouden met de opstart van de Division Acrobatisch Rock’n Roll en Boogie Woogie . (Acrobatisch RnR en BW)

Arpad danst sinds 2002 Rock’n Roll. Hij komt oorspronkelijk uit Hongarije en woont sinds 6 jaar in Nederland. Hij danst actief wedstrijden en komt op dit moment nog uit voor België. In zijn dagelijks leven is hij een Business Intelligence Specialist in Eindhoven.

Larisa is een internationale Rock’n’ Roll trainer, jurylid en scrutineer. Ze komt oorspronkelijk uit Kroatië en woont sinds twee jaar in Nederland. Tijdens haar 18-jarige danscarrière was ze 11 keer Kroatisch kampioen, tweemaal World Cup winnaar en Europees vicekampioen. In haar dagelijks leven is ze een PhD kandidaat en doet ze onderzoek naar het verbeteren van sportprestatie.

Het bestuur wenst Arpad en Larisa heel veel succes en we zien uit naar een prettige samenwerking.