50+ beurs

Beste dansers,

Binnen de NADB houdt de participatiecommissie zich bezig met het aanmoedigen en ondersteunen van initiatieven die het dansen als sport breder bekend maken onder het Nederlandse publiek. De commissie heeft ons gevraagd ook dit jaar weer de organisatie van de beursstand op de 50+beurs op ons te nemen. Omdat dit in voorgaande edities niet alleen een groot succes is geweest, maar ook ontzettend leuk was om te organiseren hebben we er ook dit jaar weer veel zin in. Met dit bericht richten wij ons tot u als dansers, want we hebben uw hulp nodig om er weer iets leuks van te maken.

Van de organisatie van de 50Plusbeurs hebben wij als NADB en SRN de mogelijkheid gekregen om tijdens de beurs (van 12 tot en met 16 September 2023 in de Jaarbeurshallen in Utrecht) dansdemonstraties te geven in onze eigen stand. Voor deze demonstraties zijn wij op zoek naar dansparen (latin en/of ballroom) die het leuk vinden om namens de NADB als ambassadeurs van de danssport op te treden. Er zullen per dag ongeveer drie dansdemonstraties en korte workshops gehouden worden.

Deelnemende paren krijgen als tegenprestatie in ieder geval een dag lang vrije toegang tot het beursterrein en net zoveel oefentijd op de vloer als ze willen. U bent in ieder geval gegarandeerd van een nieuwsgierig publiek!

Lijkt het u leuk om mee te doen en bent u (bijna) 50-plusser? Heeft u passie voor de danssport en vindt u het leuk om mensen hiermee kennis te laten maken? Bent u op één of meerdere dagen tijdens de beurs beschikbaar? Neem dan contact op met Corrie van Hugten of mijzelf via het emailadres van de commissie (participatie@nadb.eu). Wij zullen u dan op de hoogte houden van de ontwikkelingen en de indeling van de demonstraties.

Met vriendelijke dansersgroet,

Jan Willem Winkelman
Corrie van Hugte

participatie@nadb.eu

Ga naar de inhoud