Afscheid voorzitter Jeffrey van Meerkerk

Beste leden,

Afgelopen donderdag 23 november stond de reguliere najaarsvergadering van de Bondsraad op de agenda. Naast het vaststellen van het jaarplan 2024 en bijbehorende begroting was het ook de vergadering met de verkiezing van de nieuwe voorzitter van de NADB. Mijn laatste termijn als voorzitter eindigde na het sluiten van de vergadering.

 Er waren twee kandidaten, te weten Gert Scholtes en Erik Fiktorie. Beiden werkten al maanden mee en hebben op basis van hun ervaringen binnen de NADB en daarbuiten hun motivatie gegeven om voorzitter te willen worden en hierbij hun visie voor de toekomst gevormd en uitgedragen. Na een korte motivatie en vragenronde tijdens de vergadering is overgegaan tot de stemming. Het stemmen ging deze keer digitaal omdat enkele bondsraadleden digitaal aanwezig waren. Alles onder het toeziend oog van het stembureau. Het was een spannende verkiezing want de bondsraadleden konden kiezen uit twee sterke kandidaten.

Op basis van de uitslag van de stemming introduceer ik graag Erik Fiktorie als de nieuwe voorzitter van de NADB en wil ik Gert Scholtes namens het bestuur enorm bedanken voor zijn inzet voor en betrokkenheid bij de NADB tijdens de afgelopen maanden.

Erik stelt zich hieronder graag persoonlijk nader voor.

Graag wil ik iedereen enorm bedanken voor de fijne samenwerking, de vele mooie dansprestaties en vooral het vertrouwen en support die ik voelde tijdens mijn periode als bestuurder en voorzitter van de NADB.

Het ga jullie goed!

Hartelijke groeten,

Jeffrey van Meerkerk

Ga naar de inhoud