Are you ready!?

Are you ready!?

NADB presents:

ARE YOU READY!

Beste dansers, trainers/coaches, juryleden en leden van de NADB.

Zoals jullie inmiddels via verschillende kanalen hebben kunnen vernemen gaat het NK -vooralsnog- door! We zijn erg blij dat we de officiële Nederlands Kampioenschappen met de nodige aanpassingen kunnen organiseren, en we gaan ervan uit dat jullie allen barsten van de ambitie om er een waar kampioenschap van te maken.

Maar er is meer!
Om iedereen weer op scherp te zetten en de voorbereidingen te stimuleren helpt de NADB iedereen graag back on their feet. Daarom organiseren wij, in samenwerking met de vier Nederlandse trainers die jullie de afgelopen periode in verschillende instructievideo’s hebben kunnen bewonderen, een dag vol lectures voor dansers en trainers/coaches/juryleden op zondag 30 augustus a.s. bij Danscentrum Zwijsen, Euterpelaan 3 in Oss. Op die dag gaan Julie Fryer, Els Gevaert, Mirjam Zwijsen en Ton Greten actief met jullie aan het werk. Ze zullen dieper ingaan op de onderwerpen die zij behandeld hebben in de video’s, zodanig dat dansers voor beide disciplines een vol programma kunnen volgen. Mirjam zal naast de specifieke Latin lecture ook een algemene lecture verzorgen voor de Standaard dansers.

Veilig deelnemen
Uiteraard zullen de RIVM regels die gelden rondom Covid-19 in acht genomen worden. De deelnemers worden gesplitst in twee groepen en verdeeld over de bovenzaal en de benedenzaal. De instructeurs zullen van zaal wisselen. Er is een maximum aantal paren per zaal vastgesteld en indien nodig zal het actieve deel in twee series gedanst worden. Van de deelnemers vragen wij om in trainingskleding te komen zodat het gebruik van de kleedruimtes zo beperkt mogelijk zal zijn. Tijdens de dag wordt iedereen verzocht in de zaal te blijven. In het gebouw is een routing vastgesteld zodat de verschillende groepen elkaar niet onnodig hoeven te passeren. Dit vraagt medewerking van ons allemaal. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie en bedenk dat bij controle zowel de zaaleigenaar als de persoon die de overtreding begaat beboet kan worden.

Danscentrum Zwijsen beschikt over de juiste ventilatie die vereist is om de lessen verantwoord te kunnen volgen. Ook zullen de zalen regelmatig extra gelucht worden.

Programma
De start is om 10.00 uur en het einde is gepland rond 15.00 uur. Iedere lecture duurt 1 uur met een kwartier pauze tussen de 1e en 3e lecture. Iedere discipline krijgt dus 4 uur aan lectures! Na de 2e lecture is er een lunchpauze van 30 minuten. De bar is geopend. Broodjes zijn op bestelling verkrijgbaar.

Kosten
Deelnemers lid van de NADB € 30,00 per persoon
Deelnemers geen lid NADB € 50,00 per persoon
Trainers en juryleden met een geldige licentie 2020 Gratis
Trainers/coaches geen lid NADB € 60,00 per persoon

Lidmaatschap NADB
Vanaf 1 augustus geldt voor dansers de 50% kortingsregeling op lidmaatschap, basislicentie en wedstrijdlicentie. Het lidmaatschap is geldig t/m 31 december 2020. Kijk voor informatie en registratie op https://nadb.nl/lid-worden/

Hoe opgeven voor de lectures?
Via e-mail naar hannie.van.der.geest@nadb.eu. De inschrijving sluit op woensdag 26 augustus 2020. Als het maximum aantal paren eerder is bereikt dan sluiten we de inschrijving. Wees dus snel want het aantal plekken is beperkt!

Betaling gebeurt contant op de dag zelf. Voor de juryleden van de NADB telt deze dag mee voor de verplichte studiedagen.

Video’s in de afgelopen weken gemist?
In de afgelopen weken heeft de NADB vijf online instructiefilmpjes gratis beschikbaar gesteld voor de leden van de NADB. Vijf internationale topcoaches hebben hun favoriete onderwerp behandeld

Week 1 Els Gevaert Ben jij klaar voor de volgende stap in je danscarrière?
Week 2 Dmitri Zharkov Space of the head and shouders in Standaard dansen.
Week 3 Julie Fryer Movement to Music voor ST en LA dansers
Week 4 Mirjam Zwijsen Only quality has future!
Week 5 Ton Greten Buigen, verlengen en roteren (enkelvoudige en samengestelde bewegingen)

Heb je nog niet alle filmpjes kunnen bekijken? Ga dan met je inlogcode van MyNADB naar https://nadb.nl/login/ en ze staan alle vijf tot je beschikking. Ben je de inlogcode kwijt? Mail dan naar wedstrijdsecretariaat@nadb.eu.

De instructies zijn helder en geschikt voor alle niveaus. Dus mis ze niet!
Natuurlijk hopen wij jullie te zien op 30 augustus in Oss. Wij zijn er klaar voor en we gaan ervoor!!

Mede namens Els Gevaert, Julie Fryer, Mirjam Zwijsen en Ton Greten,

Sportcommissie NADB

Ga naar de inhoud