NADB Practice Day 21 november

Hopelijk heb je je doelen behaald en een mooi resultaat neergezet op het Nederlands Kampioenschap! Het is nu tijd om te evalueren, de route te bepalen, te plannen en door te gaan. Hoe leuk is het om af en toe samen met je mededansers in een motiverende en ontspannen sfeer te trainen en tips te krijgen hoe je nog meer uit je training kunt halen? En zelfs even het hoofd in te kruipen van een jurylid.

Jeugdklassen, Debutanten, Adults en Senioren! Iedereen is welkom!

Hoe ziet de dag eruit?

Na het openingswoord start de dag met een warming-up onder leiding van Jeroen Luijer. Daarna volgt de wedstrijdtraining, waarbij er voldoende tijd is om alle tien dansen te oefenen. In de lunchpauze nemen Jeroen Luijer en Els Gevaert jullie mee in de WDSF-jury criteria en heb je de mogelijkheid tot het stellen van vragen (als je van tevoren vragen instuurt, kunnen Jeroen en Els deze voorbereiden en behandelen). Na een korte warming-up volgen vier finale simulaties. Deze finales zijn om en om, dus eerst Standaard, dan Latin, dan Standaard en als laatste Latin. Dit zodat de 10-dansers de mogelijkheid hebben om aan alle finales deel te nemen. We eindigen de dag met een heerlijke cooling-down.

Waar?

In de nieuwe grote zaal Dans- en Coachstudio Paul & Cynthia, Randstad 22 29 in Almere.

Tijden

09:30 uur Zaal Open

10:00 uur Start programma

15:00 uur Einde

Wat kost het?

€ 15 per paar voor NADB leden die beiden de contributie 2021 hebben betaald.

€ 25 per paar voor niet NADB-leden.

Betaling cash op de dag zelf.

Hoe opgeven?

Via email naar els.gevaert@nadb.eu uiterlijk woensdag 17 november 12:00 uur. Vermeld of je Latin, Standaard of 10-danser bent en in welke (wedstrijd)klasse je danst.

Covid regels

Gezien de nieuwe verscherpte coronamaatregelen, dienen we bij de ingang je QR code in de corona-app te controleren.

Eten en Drinken

De bar is geopend voor koffie, thee en frisdrank. Er bestaat ook de mogelijk om broodjes en soep te kopen.

Ga naar de inhoud