Nieuwe bondsarts

Beste dansers,

Wij zijn verheugd jullie te laten weten dat de NADB weer een Bondsarts heeft: Yasmine Hiemstra. Zij introduceert zichzelf als volgt:

“Ik ben Yasmine, 35 jaar en in juni 2023 heb ik de opleiding tot sportarts afgerond en zal ik blijven werken bij de Sportartsengroep in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. Sinds 2 jaar ben ik betrokken bij de medische begeleiding van het Nationaal Ballet, alwaar mijn interesse voor dans(sport) is ontstaan. Ik kijk er daarom erg naar uit om te beginnen als bondsarts bij de NADB en om -samen met de rest van de medische commissie- de medische begeleiding binnen de danssport naar een hoger niveau te tillen.”

Wij nodigen alle dansers van de NADB uit om met blessures en klachten naar Yasmine in het OLVG te gaan. Zij hebben alle faciliteiten en contacten om dansers snel te helpen. Naast blessures kun je bij Yasmine terecht voor een medisch onderzoek, waarbij je ook een inspanningstest kunt ondergaan. Dan kun je daarna met de nodige tips & tricks gaan werken aan het verbeteren van je uithoudingsvermogen.

Voor een afspraak met Yasmine kun je bellen met het secretariaat van de Sportartsengroep op 020 510 87 10. Ook is Yasmine voor vragen (niet voor afspraken!) bereikbaar via het e-mail adres: Bondsarts@nadb.nl. Let wel: je hebt een verwijzing nodig van je huisarts, anders wordt er geen afspraak gemaakt! Een afspraak bij Yasmine als Sportarts gaat van je eigen risico af. Tip: neem altijd het laagste risico voor je ziektekostenverzekering.

Voor algemene vragen kun je contact opnemen met de medische commissie op: medischecommissie@nadb.nl.

Als medische commissie zijn wij erg verheugd om met Yasmine te gaan samenwerken.

Met vriendelijke groet,

René Ewals
Ineke Crijns
Graziëlla Eshuis

Ga naar de inhoud