NK 2020 – Dankwoord NADB bestuur

NK 2020 - Dankwoord NADB bestuur

Goedemorgen NADB dansers, trainers en coaches,
ik wil iedereen namens het NADB bestuur enorm bedanken voor jullie deelname aan en aanwezigheid bij dit bijzondere NK wat we onder hele moeilijke omstandigheden hebben georganiseerd. Ook dank aan alle supporters thuis die via de live stream alles hebben kunnen volgen.
Samen hebben we er een sportief succes van kunnen maken. Door alle beperkende maatregelen ging het dit NK echt volledig om de danssport.
Graag wil ik onze (nieuwe) kampioenen van harte feliciteren met hun officiële nationale titels. We hebben allemaal kunnen genieten van prachtige finales. Welkom ook aan de vele nieuwe danskoppels, dit belooft wat voor de toekomst

Het team van Trefkoele+ heeft ons perfect geholpen om dit officiele nationale kampioenschap verantwoord te kunnen organiseren. In de voorbereiding hebben we hierover goede afstemming gehad met NOC*NSF en het team van de veiligheidsregio.
Heel veel dank aan ons team van de technische staf, officials en communicatie (incl de fotografen en live-stream) en alle vrijwilligers, jullie hebben het fantastisch gedaan.

Namens het NADB bestuur
Hannie, Boyan, Niek, Jeroen, Henk-Peter, en binnenkort Frank.

Jeffrey van Meerkerk

Ga naar de inhoud