Onze nieuwe voorzitter

Beste leden,

In 1989 begon ik met stijldansen bij dansschool Rien Janvier in Bergen op Zoom. Na een paar jaar begon ik met regionale wedstrijden bij de Dancemasters West-Brabant. Hoogtepunten waren een seizoen in de Hoofdklasse Latin en de vele shows met het Rock ’n Roll showteam. Na mijn studie met enkele jaren zonder dans startte ik in 2005 in de debutanten klasse bij de NADB. Ik raakte weer besmet met de sportieve kant van dans. Vele wedstrijden en enkele partners later ben ik in 2015 gaan dansen met mijn partner en samen met haar ben ik in 2016 het avontuur van Showdance aangegaan. Hoogtepunten waren twee Nederlandse Titels in de Classic Showdance Standaard, enkele WK en EK deelnames en mooie resultaten in de S1 hoofdklasse. Naast het dansen ben ik altijd bestuurlijk actief geweest in sport en cultuur zoals de honkbal, ingenieursnetwerk of een lokale omroep. Die ervaringen neem ik mee om de NADB verder te brengen in een verbindende en duurzame organisatie voor dansend Nederland.

In de afgelopen jaren heb ik mijzelf als bestuurslid en voormalig bondsraadlid een goed beeld gevormd van de uitdagingen die voor ons liggen. Vanuit een solide basis die de afgelopen jaren is gelegd bouwen we verder aan transparantie, trots en verbinding. Lees meer hierover in mijn motivatie.

Uiteraard bedank ik Jeffrey voor al zijn tijd en energie die hij in de NADB heeft geïnvesteerd. Als één van de constante factoren in het bestuur de afgelopen 11 jaar is hij van onschatbare waarde voor dansend Nederland.

Heb je vragen aan mij of over de toekomst van de NADB? Laat het me dan gerust weten.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien en te spreken op één van de komende wedstrijden. Als eerste natuurlijk de Christmas Challenge Trophy in De Bilt.

Met vriendelijke groet,
Erik Fiktorie

Ga naar de inhoud