SBS6 Dansmarathon

De NADB heeft intensief contact gehad met Talpa over de Dansmarathon. Wij zijn heel blij met dit initiatief. Zeker omdat in dit weekend (dat gelijk valt met de NK’s, de WK’s en de Holland Masters) ook onze dansvorm aandacht zal krijgen.

Gisteren is de oproep gedaan en graag delen wij deze met jullie:

SBS6 presenteert dit najaar het grootste en vooral langste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie: De Dansmarathon. Tijdens dit unieke evenement in Breepark Breda, op 14, 15 en 16 oktober, dansen honderd koppels 50 uur of misschien nog wel langer non-stop op de muziek van bekende dj’s en artiesten. Alle dansstijlen komen voorbij. Slechts één danskoppel wint een enorme geldprijs van €100.000,- en dat is het koppel dat als laatste dansend op de dansvloer staat.

Kijk hier de oproep promo:

 

Ben jij samen met je danspartner nooit van de dansvloer weg te slaan, ben je fit en heb je een groot uithoudingsvermogen? Meld je dan nu aan voor de ervaring van je leven. Ga naar www.sbs6.nl/dansmarathon

Audities

Op 24 en 25 april en 22 en 23 mei zijn de audities.  De auditie neemt ongeveer 3 uur in beslag. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Mocht je geselecteerd worden als koppel dan kost het meedoen € 100 per koppel. Je hoeft dit bedrag niet uit eigen zak te betalen. Het bedrag kan je bij elkaar krijgen via sponsoring of crowdfunding, Talpa zal je hierbij helpen. Het maakt niet uit wat voor stijl je normaal gesproken danst, het gaat vooral om het uithoudingsvermogen en dat je flexibel kunt omgaan met verschillende dansstijlen en muziek. De Dansmarathon is niet perse voor danskampioenen of wedstrijddansers, iedereen kan deelnemen. Met dit programma wordt geld ingezameld voor een goed doel, dat later door de Vriendenloterij bekend wordt gemaakt.

Ook de Dansondernemers Nederland is tevens een samenwerkingspartner voor dit project.

Ga naar de inhoud