Verkiezing atletencommissie

(Her)verkiezing atletencommissie

Adviesaanvraag verkiezingen Atletencommissie.

 Bij twee leden van de AC is de eerste termijn in juni afgelopen. Dit zijn Eline Cloudt (Adults 10 Dans) en Glenn Feddema (Adults Latin). Zowel Eline als Glenn stellen zich opnieuw beschikbaar voor een tweede termijn.

Een nieuwe kandidaat is Rozetta Kats. Zij is 10 Danser en beschikbaar voor zowel de Latin als de 10 Dans positie. Er zijn dus drie personen beschikbaar voor twee plaatsen in de AC.

Wie mogen stemmen?

Leden met een Basislicentie die ten minste achttien jaar oud zijn ten tijde van de adviesaanvraag. Let op! Dit zijn niet de Startklassers. Die hebben de licentie Basic (is niet hetzelfde als de Basislicentie).

Op iedere kandidaat kan per lid ten hoogste één stem worden uitgebracht. Hier zal ook controle op uitgeoefend worden.

Hoe kan je stemmen?

Ga naar de pagina voor de peiling

Log in met je MyNADB login gegevens.

Als je ingelogd bent dan mag je twee stemmen uitbrengen op twee van de drie kandidaten. Het is niet mogelijk en toegestaan om op 1 kandiaat meerdere stemmen uit te brengen.

Het is ook mogelijk om Blanco te stemmen.

Als je de keuze hebt gemaakt dan op de knop drukken en je stem ligt vast.

Het is niet mogelijk om twee keer te stemmen.

Tot wanneer kan je stemmen?

De stemming sluit op woensdag 18 november om 21.00 uur.

Heb je vragen of kom je er niet uit? Mail dan naar hannie.van.der.geest@nadb.eu

Dit zijn de motivaties van de drie kandidaten.

 

Eline Cloudt

Mijn naam is Eline Cloudt, meerdere malen Nederlands Kampioen in verschillende jeugdcategorieën, Rankingkampioen Latin 2019 en vaste finalist in de Hoofdklasse. Al meer dan 13 jaar ben ik actief wedstrijddanser bij de NADB.  Op mijn 18e mocht ik eindelijk ‘legaal’ vrijwilliger worden, en ik werd dan ook direct lid van de Atletencommissie alsmede lid en later voorzitter van de Communicatiecommissie van de NADB. Ik ben een enthousiaste danseres met een hart voor de danssport die graag haar verantwoording pakt om de dansers te vertegenwoordigen en zo goed mogelijk ieders belang te behartigen. Door veel aanwezig te zijn op Nederlandse wedstrijden kan ik zeer goed contact onderhouden met mijn mededansers. Daarnaast kan ik, mede door mijn studie aan de universiteit, goed samenwerken in groepen en weet ik precies genoeg weerstand te bieden wanneer het nodig is. De afgelopen 3 jaar in de Atletencommissie waren erg succesvol. De Atletencommissie is hervormd tot een sterk orgaan met volledige bezetting, en ik heb als lid veel impact kunnen maken en goede relaties kunnen opbouwen binnen de NADB. Dit zorgt dat ik de nodige ervaring heb en ik geloof dat dit een goede basis is om een goede invulling te geven aan een nieuw termijn in de Atletencommissie.

Kortom, ik denk dat ik de Atletencommissie nog veel te brengen heb en nog steeds veel kan betekenen voor de Nederlandse wedstrijddansers, en daarmee mijn dansbond kan ondersteunen. Daarom zou ik graag nog een termijn zitting nemen in de Atletencommissie!

Ik reken op jullie steun!

Met vriendelijke dansgroet,

Eline Cloudt

 

Glenn Feddema

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is Glenn Feddema, kampioen van de Hoofdklasse Latin 2019. Als kampioen vind ik dat ik een bepaalde verantwoordelijkheid heb en een voorbeeldfunctie voor alle dansers. Ik ben al 20 jaar actief lid van de NADB en daar hoop ik nog vele jaren aan vast te plakken Hierbij heb ik de nodige ervaring mogen opdoen in de Nederlandse danswereld. Dansen is mijn passie en deze passie deel ik graag met mijn mede dansers. Vanuit deze motivatie ben ik de afgelopen 3 jaar lid van de Atletencommissie, waar ik nog altijd met groot plezier en verantwoordelijkheidsgevoel acteer. Ik stel mij hierbij dan ook voor de komende 3 jaar wederom beschikbaar als lid van de Atletencommissie (waarbij ik voor zowel de Hoofdklasse Latin als voor de 10-dans positie in aanmerking kom). Hierbij hoop ik mijn positie als luisterend oor en klankbord voor alle dansers te behouden en zo met mijn mede commissieleden (ongevraagde) adviezen te kunnen geven aan het bestuur en de Sportcommissie. Ik zie jullie stem graag tegemoet!

Met sportieve groet,

Glenn Feddema

 

Rozetta Kats

Ik ben Rozetta Kats, de Nederlandse 10 danskampioen Adults, 2019 en Standaard 2020. Sinds twee jaar woon ik in Italië om danssport op het hoogste niveau te beoefenen, en om een van de beste danssport atleten ter wereld te worden. Hierdoor wil ik ons land zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Deze toewijding wil ik ook vertalen naar mijn liefde voor groei en ontwikkeling, niet alleen in mijn eigen persoonlijke dansen, maar ook voor de NADB en haar dansers.

Daarom voel ik als Nederlandse topsporter in een internationale omgeving een grote verantwoordelijkheid voor een mooie toekomst van onze sport en bond. Zowel nationaal als internationaal. Vandaar dat ik de Adults 10-dans en/of Latin vertegenwoordigen wil in de Atletencommissie. Ik wil nieuwe ideeën inbrengen over de ontwikkeling van onze sport en bond, voor een mooie toekomst met veel dansers.

Met vriendelijke groet,

Rozetta Kats

 

Ga naar de inhoud