NK 2020 Informatiepagina

NK 2020 Informatiepagina

  • Op deze pagina vind je alle informatie over de NK 2020 in Dalfsen.

21 sept. 2020

Informatie NK voor deelnemers, trainers/coaches en bezoeker

Bijgaand een uitgebreide uitleg over het NK in Dalfsen. Voor dansers en trainers is er extra informatie over de wedstrijd zelf. Denk aan indansen, introdans etc. Lees alles goed door.

Vragen? Niet stellen via Social Media alsjeblieft maar graag mailen naar wedstrijdsecretariaat@nadb.eu

Lees hier de volledige briefing over de NK: Document Briefing NK 2020 


20 spet. 2020

Extra verkoop tickets NK 3 en 4 oktober Dalfsen

De deelnemers en de trainers hebben inmiddels de gelegenheid gehad om hun kaarten te bestellen. Hierop hebben we kunnen vaststellen hoeveel tickets nog beschikbaar zijn voor de losse verkoop.

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt of zelfs uitverkocht.

Lees hier alle informatie over de verkoop van de tickets


 

Beste dansers,

We hebben jullie inschrijving voor het NK ontvangen. Super dat jullie ook dit jaar (weer) van de partij zijn.

Vanwege de Corona maatregelen is de organisatie van het NK dit jaar anders dan anders, graag het verzoek om deze mail daarom zorgvuldig door te nemen.

Vaste zitplaats

Door de coronarichtlijnen is de capaciteit in de zaal en in de omringende zalen en de kleedkamers heel beperkt. Daarbij is het verplicht dat iedereen voorafgaand aan het event tickets koopt en betaald. Ook krijgt iedereen een vaste zitplaats toegewezen. We zullen hierin zoveel mogelijk rekening houden dat dansscholen en/of teams bij elkaar komen te zitten.

Wij zijn positief verrast door het aantal paren wat zich heeft ingeschreven. Daarom hebben wij besloten om naast de zaterdag ook de zondag in twee dagdelen op te splitsen. Dit biedt ook meer gelegenheid om supporters mee te nemen.

Hoe kom ik aan tickets?

Ø  Vanaf vandaag tot en met vrijdag 18 septemberkan per danspaar die zich ingeschreven heeft voor een categorie naast hun eigen deelnemer tickets ook nog 2 bezoeker tickets kopen voor in hetzelfde dagdeel. Dans je op zondag in twee dagdelen, dan is het niet nodig om dubbele tickets voor jezelf en je medebezoekers te bestellen, zolang je in de mail maar aangeeft in welke categorieën je je hebt ingeschreven. Dit geldt ook voor de aanwezige trainers en juryleden.

Ø  Op zondag 20 september wordt bepaald hoeveel ruimte er nog beschikbaar is voor de verkoop van extra bezoekerstickets. Dat communiceren we op dezelfde dag. Het is vanaf die datum pas inzichtelijk of het mogelijk is om ook bezoekerstickets aan te kopen buiten je eigen dagdeel.

Ø  Op de dag zelf zullen wij bij de kassa de tickets aan je overhandigen. De hele bestelling wordt per paar verstrekt. Komen jouw supporters later, dan moet je zelf de tickets bij de entree aan ze overhandigen.  Het is NIET mogelijk om nog tickets aan de kassa te kopen.

Wij benadrukken nogmaals dat het aantal tickets beperkt is. Er is dus geen garantie dat we aan je verzoek voor bezoeker tickets kunnen voldoen.

Ticketverkoop

Alle deelnemende dansers sturen per paar uiterlijk vrijdag 18 september  een mail naar NKtickets@nadb.eu.

In deze mail geef je het volgende aan:

  • Voor EN achternaam danspaar:
  • Deelnemende categorie(n):
  • Extra bezoeker tickets: 1 of 2
  • Upgrade naar vloerplaatsen: ja/nee
  • Aangesloten bij dansschool/team:

Op basis van deze informatie ontvang je een email terug waarin de verschuldigde kosten worden aangegeven. Het bedrag dient uiterlijk zondag  27 september 2020 overgemaakt te worden op bijgevoegd bankrekeningnummer in de mail.

De inschrijving voor het NK en de reservering van de kaarten is pas definitief als de betaling door de NADB is ontvangen.

Tarieven

Juveniles             €  7.50 per persoon

Deelnemers      € 22,50 per persoon

Bezoekers          € 15.00 per persoon

Vloerplaatsen*   € 30.00 per persoon

*Vloerplaatsen zijn zeer beperkt beschikbaar en alleen per set van 2 te bestellen. Op = Op

Indeling

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud. Deze worden bekend gemaakt bij de definitieve timetable.

Zaterdag 3 oktober Blok 1 – 10.00 uur

Juveniles ST en LA

Junioren 1 en 2 ST

Youth ST

U21 ST

Adults ST C, B, A en Hoofdklasse

Zaterdag 3 oktober Blok 2 – 17.00 uur

Startklasse Senioren ST en LA.

Senioren 1 t/m 4 ST

Senioren 1 en 2 LA

Zondag 4 oktober Blok 1 – 09.0014.00 uur

Junioren 1 en 2 LA

Youth LA

Under 21 LA

Debutanten Startklasse ST en LA

Debutanten 3 en 2 ST en LA

Zondag 4 oktober Blok 2 – 15.00 uur

Debutanten 1 ST en LA

B, A en Hoofdklasse LA

PD ST

Wij wensen je veel succes met de voorbereidingen!

Organisatie NADB NK


13-09-2020

Aanpassing indeling NK Dalfsen

De inschrijving voor het NK op 3 en 4 oktober in Dalfsen is gesloten en wij zijn positief verrast door het aantal paren dat zich heeft ingeschreven. Daarom hebben wij besloten om de zondag, net als de zaterdag, in twee blokken op te splitsen. Dit biedt ook meer gelegenheid om supporters mee te nemen.

Hier krijgen we van veel dansers verzoeken voor. De indeling van beide dagen is als volgt:

 

Zaterdag 3 oktober Blok 1 – 10.00 uur

Juveniles ST en LA

Junioren 1 en 2 ST

Youth ST

U21 ST

Adults ST C, B, A en Hoofdklasse

 

Zaterdag 3 oktober Blok 2 – 17.00 uur

Startklasse Senioren ST en LA.

Senioren 1 t/m 4 ST

Senioren 1 en 2 LA

 

Zondag Blok 1 – 09.00 uur

Junioren 1 en 2 LA

Youth LA

Under 21 LA

Debutanten Startklasse ST en LA

Debutanten 3 en 2 ST en LA

 

Blok 2 – 15.00 uur

Debutanten 1 ST en LA

B, A en Hoofdklasse LA

PD ST

 

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud. Deze worden bekend gemaakt bij de definitieve timetable. Dans je op zondag in twee dagdelen, dan is het niet nodig om dubbele kaarten voor jezelf en je medebezoekers te bestellen.

Dit geldt ook voor de aanwezige trainers en juryleden. Alle dansparen die zin ingeschreven krijgen een persoonlijke email waarin beschreven wordt hoe je kaarten voor jezelf en de bezoekers kunt bestellen en betalen. Er wordt slechts 1 email per paar verzonden.

Let op! Per ingeschreven danspaar kunnen maximaal 2 bezoekerskaarten besteld worden.

juryleden, trainers en begeleiders van jeugdparen die zich al hebben aangemeld, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Zondag 20 september wordt bepaald hoeveel ruimte er nog beschikbaar is voor de verkoop van extra bezoekerstickets. Dat communiceren we op dezelfde dag. Het is vanaf die datum pas inzichtelijk of het mogelijk is om ook bezoekerstickets aan te kopen buiten je eigen dagdeel.

Voor de goede orde: de inschrijving voor de wedstrijd is gesloten.

Veel succes met de voorbereidingen


2 sept 2020

Nadere informatie Jeugdklassen NK

Informatie NK 2020 jeugdklassen Update 7.9.2020


19-aug 2020

Supporterskaarten NK Dalfsen

Even een tussentijdse update. De eerste inschrijvingen voor het NK zijn al gedaan. We zijn heel blij met alle positieve reacties en voelen ons gesteund in ons besluit om het NK doorgang te laten vinden.

Zoals eerder gecommuniceerd krijgen dansers en trainers die in het bezit zijn van een NADB trainerslicentie 2020,  als eerste de gelegenheid om zich aan te melden. De inschrijving voor de dansers sluit op 12 september om 24.00 uur. Trainers kunnen zich aanmelden t/m vrijdag 11 september 14.00 uur.

Daarna gaan we bepalen hoeveel plaatsen er nog beschikbaar zijn en hoe de verdeling hiervan gaat plaatsvinden. Helaas is de capaciteit beperkt i.v.m de voorwaarden die gesteld worden door het RIVM en de Gemeente Dalfsen.

Wij kunnen dus op dit moment nog niet communiceren hoeveel kaarten er voor bezoekers beschikbaar zijn. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dit dan zo snel mogelijk.


Beste allemaal,

Graag wil ik jullie namens het bestuur van de NADB meenemen in de plannen voor de tweede helft van het seizoen. In het voorjaar hebben wij drie NADB-wedstrijden kunnen organiseren en daarna viel het stil. Voor het najaar staat o.a. het NK dansen op 3 en 4 oktober in Dalfsen op de kalender.

Er wordt wereldwijd enorm hard gewerkt aan de ontwikkeling van een vaccin om het COVID-19 virus onder controle te krijgen. Naar verwachting is dit vaccin aan het einde van het jaar ontwikkeld, en zal dan op grote schaal geproduceerd worden om vervolgens de ongeveer 7.7 miljard mensen wereldwijd te kunnen vaccineren. Dit gaat veel tijd kosten, wat ook betekent dat het COVID-19 virus voorlopig nog onder ons zal zijn. Hier moeten we dus mee leren leven. De overheid opent steeds meer sectoren, waaronder ook de sport. Er zijn protocollen ontwikkeld om verantwoord en veilig te kunnen leven en sporten. Dit vraagt aanpassingsvermogen, discipline en structuur van ons allemaal. Er wordt meer getest en er wordt ingegrepen als men ziet dat richtlijnen niet worden nageleefd waardoor er nieuwe uitbraken van het virus (kunnen) ontstaan.

De NADB organiseert danssport in Nederland. Samen met NOC*NSF is een protocol ontwikkeld om op verantwoorde wijze binnensport evenementen te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld de maximale capaciteit door het respecteren van 1,5 meter afstand buiten de vloer. Er zijn richtlijnen opgesteld voor deelnemers aan danssport wedstrijden, maar ook voor de officials, trainers, coaches en bezoekers. Deze richtlijnen dienen om op verantwoorde wijze te kunnen sporten. Ook in de landen om ons heen wordt de danssport weer opgestart. In hetzelfde weekend van 3 en 4 oktober organiseert de Duitse Dansbond bijvoorbeeld ook haar nationaal kampioenschap.

In Nederland kan er vanaf 1 juli 2020 weer vol getraind worden. Iedereen heeft dus zeker 3 maanden de tijd om weer in vorm te komen. Ik hoop jullie dan ook allemaal weer te zien op 3 en 4 oktober in Dalfsen. Lukt dit niet omdat je er nog niet klaar voor bent, dan treffen we elkaar op een ander moment. Als je gezondheid het niet toelaat of je vindt het nog niet verantwoord om te sporten, blijf dan thuis en bied ruimte aan anderen die dit wel kunnen of aan hun supporters.

Jeffrey van Meerkerk,

Voorzitter NADB

 

Wil je weten hoe het NK eruit gaat zien conform alle Covid-19 maatregelen. Klik dan op de link hieronder: